Adobe Acrobat DC Nedir ? Özellikleri Nelerdir ?

Kriz Yönetimi Aşamaları ve Stratejileri Nelerdir?
Ağustos 22, 2022
Onedrive Nedir Ve Ne İşe Yarar? Özellikleri Nelerdir ?
Ağustos 30, 2022

Adobe Acrobat DC program değil bir yazılım ailesidir. Adobe Acrobat DC başlığı altında birçok Windows, Mac, İos ve Android uygulamaları bulunmaktadır. Bu uygulamaların bazıları ücretsizken bazıları ise belli Premium satışları da vardır. Bu yazılım ailesinin temel amacı ise iş ve günlük hayatta çokça kullanılan PDF’e dair her şeyi verimli ve kusursuz kullanmaktır. Gelin hep birlikte Adobe Acrobat DC Yazılım ailesi nedir, ne işe yarar ve avantajları neler; yazımızda görelim.

Adobe Acrobat DC Nedir

Öncelikle Adobe Acrobat DC, program değil, Adobe’nin web servisleri kategorisi altında kurulmuş bir yazılım ailesidir. Temel amaçları PDF (Portable Document Format) formatındaki dosyaları görüntüleyebilme, düzenleme, değişiklikler yapma ve yayınlama gibi birçok özelliği bulunmaktadır. Adobe firması dijital ortamın tüm ihtiyaçlarına çözüm yolu bulmakta ve PDF ile ilgili aklınıza gelecek tüm sorulara Adobe Acobat ailesi sizlere yardımcı olacaktır.

Adobe Acrobat DC Ailesi Ne İşe Yarar ve Avantajları Neler?

Adobe Acrobat ailesi size temel olarak her koşulda dosyalarınızı kolaylık düzenlenmenizi ve birçok format arasında değişiklik yapmanızı sağlayan özellikler sunmaktadır. Bu kolaylıklarla hareket halinde dahil tek tıkla dosyanızı gönderebilir, yayınlayabilir, çıktısını alabilirsiniz. Gelin maddeler halinde ücretli üyeliğin avantajları dahil bu ailenin sizlere sunduğu imkanlara bakalım.

  • Hareket halindeyken işiniz aksamaz:Hareket halindeyken bile PDF üzerinde daha fazla işlem yapabilmenizi ve Acrobat Reader mobil uygulamasındaki üstün çevrimiçi hizmetler sayesinde işlerinizi daha kolay halletmenizi sağlar.  PDF oluşturmak, yeniden  düzenlemek, dışa aktarmak, organize etmek, paylaşmak veya imzalamak isterseniz eğer bilgisayar, tarayıcı ve mobil aygıtlar dahil çoğu platformda anında erişim sağlama özelliğiyle aygıtlar arası geçiş yapabilir, istediğiniz yerde istediğiniz cihazla işlerinizi kolayca halledebilirsiniz
  • Taranmış belgeleri düzenleyin: Mobil aygıtınızın veya cihazınızın kamerasıyla çektiğiniz belgeleri otomatik font eşleştirme özelliği sayesinde direk olarak PDF formatına aktarıp düzenleyebilirsiniz.
  • Korumalı PDF dosyaları oluşturun: Acrobat’tan veya popüler Microsoft Office uygulamalar sayesinde yüksek kaliteli ve güvenlikte PDF dosyaları oluşturabilme imkanı sağlar. Dosyalarınıza güvenliğinizi sağlayacak, kopyalanmasını veya yazdırılmasını engelleyecek kısıtlamalar da koyabilirsiniz.
  • PDF dosyalarınızı birçok Office formatında dışa aktarın: Fontları, formatı ve tasarımları koruyarak PDF’leri Word, Excel veya PowerPoint gibi birçok formata basit şekilde kolayca dönüştürebilirsiniz.
  • Dropbox, Box, Google Drive ve OneDrive ile çalışın: Acrobat DC’de çalışırken Dropbox, Box, Google Drive veya Microsoft OneDrive yazılımlarıyla basit bir şekilde sekronize edip çalışabilirsiniz.
  • İstediğiniz yerden her türlü belgeyi imzalayın:Bir form dolduracağınız veya imzalayacağınız zaman otomatik doldurma özelliği ile de istediğiniz zaman işlerinizi masa başında olmadan nerde olursanız olun işerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.
  • Hassas bilgileri silin: Metin, görüntü ve dosyanızın meta verileri bulup hassas bilgi içeren verileri kalıcı olarak kaldırma özelliğini de kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir